tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ramoksen jännittävä päivä

Automatkalla Ramos eli Hiucan Lufsig Lurifax  uikutti vain pari minuuttia, mutta nukahti koko loppumatka ajaksi. Kotona annettiin ruokaa ja pääsi hetken päästä takapihalle leikkimään, missä huomion kiinnitti veljeni jalkapallo. Hetken aikaa Ramos tutki palloa etäältä ja lopulta hyökkäsi sen kimppuun. Naapurit tulivat pihalla ollessaan silittämään ja tutustumaan koiranpentuun.


Pehmojalkapallosta sai lopulta paremman otteen. Jos hän ei leiki pallon kanssa, yrittää kaivautua terassin alle tai syö kukkia. 


Jos Ramoksen ottaa syliin ja silittelee niin uni tulee paremmin, mutta kuitenkin antaa kantaa petiin nukkumaan.  Tuossa hän ei nukkunut koko yötä, vaan vanhempieni huoneessa tutun karvan päällä sohvatyynyjen ympärillä nukkui sikeästi. Ensimmäinen yö meni hyvin, ei uikuttanut ollenkaan. Ainoastaan ruokailu oli vähän ongelmallista, varmaan pelästyi teräksisessä ruoka- ja vesikupissa näkyvää peilikuvaa. Muista muovikepoista, lattialta ja välillä kädestä ruoka ja juoma onneksi maistuivat. 


2 kommenttia:

  1. Terveisiä Ramokselle Kaarinaan! Velipoika oli täällä vähän ihmeissään kun kaveri katosi. Onneksi Harmista on leikkiseuraa vielä hetkeksi. Kiva kuulla että ensimmäinen yö sujui noin mallikkaasti.

    VastaaPoista
  2. Luca lähettää terveisiä Ramokselle :) Meilläkin rauhoitutaan nukkumaan parhaiten silittelemällä petin vieressä tai sylissä :) Jännä tuo metallikuppi-asia. Jospa se tottuu pian :)

    VastaaPoista