sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Luca saapui Kuopioon


Lucan (Hiucan Lustig Lurifax) tassut koskettivat eilen ensimmäistä kertaa Kuopion maaperää. Matka oli pienelle pennulle siinä mielessä rasittava, että unta tuntui riittävän vaikka kuinka paljon. Alkumatka taittui sylissä ja loput omassa kevythäkissä. Matka sujui siis rauhallisissa merkeissä ja isäntäväki oli erittäin tyytyväinen :)


Taukopaikalla riitti ihmeteltävää, myös ruoka maistui hienosti kun ei jännittänyt yhtään.


Kotona omalle paikalle rauhoittumista helpotti tutun tuoksuinen viltti. Yö sujui Lucalta suhteellisen hyvin. Vain kerran herättiin uikuttamaan ja yritettiin epätoivoisesti päästä viereen nukkumaan. Niimpä hyvät näyttelijän lahjat olivat tarpeen - kun pentu vakuuttui siitä että isäntäväki nukkuu omituisen sikeästi, ei se jaksanut kauaa yrittää, vaan palasi omaan petiin loppuyöksi.

2 kommenttia:

  1. Rapsutusterveisiä myös Lucalle Kuopioon ja kiitoksia postista :) Joko poika on kotiutunut kolmessa päivässä?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!

    Tänään otettiin suuria edistysaskeleita juurikin kotiutumisessa ja yksinolossa :) Luca osasi hienosti nukkua/puuhailla itsekseen n. 4 tunnin ajan kun isäntä nukkui yövuoron jäljiltä. Hiucan (:D) myöhemmin illalla Luca myös oli yksin arviolta 20min lähikaupassa käynnin ajan. Laitettiin kännykkä nauhoittamaan äänet, eikä vikinää kuulunut. Kotiutumisesta ja rohkaistumisesta kertoo myös se että ulkoillessa ei enää kuljetakkaan ihan välittömässä läheisyydessä vaan jopa 10 metrin päässä, siispä hihnakoulutus on pitänyt aloittaa, siitä lisää myöhemmin ehkä loppuviikon blogikirjoituksessa :)

    VastaaPoista