torstai 12. heinäkuuta 2012

Pennut viisi viikkoa


Pennut täyttivät maanantaina viisi viikkoa. Palasimme juuri reissusta, joten blogin päivitys venähti loppuviikkoon. Matkustimme koko porukan kanssa maalle muutamaksi päiväksi ja sieltä palailimme mutkan kautta takaisin. Pennut matkustavat Papu-emän kanssa omassa boksissaan, ja hienosti matkustavatkin. Useampien tuntien reissut taittuivat ihan hiljaisesti. Ensi viikolla suuntaamme taas takaisin maalle.

Pennuista on vielä vailla kotia punainen poika. Se on mielestäni rakenteeltaan pentueen paras. Sillä on vahva luusto, eturintaa ja kaunis pää. Molemmat kiveksetkin ovat jo laskeutuneet. Luonteeltaan tämä pentu on reipas ja itsenäinen, se on ensimmäisenä tutkimassa uudet paikat ja uudet ihmiset. Taistelutahtoakin tuntuu löytyvän :) Tälle pojalle etsimme erityisesti harrastamisesta kiinnostunutta kotia.





Kaikki koiramme osallistuvat pentujen hoitoon ja kasvatukseen. Lumipallo on loputtoman kärsivällinen varamamma; Hilja käy lähinnä komentamassa pentuja kun leikit käyvät rajuksi; Helmi tyytyy tarkkailemaan etäältä ja Harmi kuvittelee olevansa yksi pennuista. Papu suhtautuu jälkeläisiinsä hyvin rennosti ja antaa muiden koirien häärätä niiden kanssa. Se onkin hyvä, näin pennut saavat jo varhain kokemuksia erilaisista koirista ja miten niiden kanssa kannattaa toimia.



Nyt toinenkin ruskeista pojista (pienempi, kuvassa takana) on alustavasti varattu. Nämä ruskeat pojat viihtyvät hyvin yhdessä ja leikkivät mieluiten yhdessä. Eri isistä olevilla pennuilla on huikea ero sekä ulkonäössä että luonteessa.  


Sitä ehkä voi havaita tästä kuvastakin :) Keskellä punainen poika, vasemmalla pieni ruskea ja oikealla suurempi. Pentujen ilmeet alkavat olla niin erilaisia, että ne erottaa jo kuvista ilman pantojakin. 


Pieni ruskea viihtyy sylissä hyvin. Kiitos Ninalle kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti