maanantai 6. elokuuta 2012

Ramoksen viikkokatsaus 1

Loppuviikko on sujunut hyvin Ramoksen kanssa. On jo kotiutunut ja ollaan totuteltu kaulapantaan, valjaisiin ja hihnaan. Myös mäyräkoiramainen jääräpäisyys on tullut esille. Vaikka ollaan kymmeniä kertoja sanottu, että kukkia ei syödä niin melkein ainahan Ramos sieltä löytyy. Joskus aina välillä Ramos innostuu ja koittelee rajojaan. Silloin purraan mistä saadaan ote eikä kieltäminen auta. Samassa hän vinkuu lattialla, kun muut ovat sohvalla, mutta sitten ei viihdytä sohvallakaan. Edes pieni lenkki ei aina väsytä. Sitten kun herra rauhoittuu, niin uni tulee nopeasti.

Yksi Ramoksen 'perusilmeistä'. Vielä ei olla harjoiteltu yksinoloa, mutta tällä viikolla aloitetaan. 


Erikoiset nukkuma-asennut ovat pop .-D. Tänään Ramos seikkaili huoneessani ja löysi lattialta tyhjän Novelle juomapullon. Ramos kosketti sitä kuonollaa ja pullo alkoi heilumaan. Pian Ramos työnsi pulloa niin, että se kaatui maahan. Ramos meni nopeasti ja kauemmaksi ja alkoi haukkua! Ensimmäistä kertaa kuulin Ramoksen haukkuvan. 


1 kommentti:

  1. Voin hyvin kuvitella, että jääräpäisyyttä löytyy! Ramos oli täällä meilläkin melkoisen omaehtoinen aina välillä, ja käytti helposti ääntä saadakseen haluamansa. Hyvä olla vaan napakkana sen kanssa :)

    VastaaPoista