keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kasper (Hiucan Kiltti) kävi Helsingissä...

 
ja samalla tapasi siskon (Hiucan Kaunis) ja veljen (Hiucan Kallis).
 

Seuraavana päivänä ohjelmassa oli silmä- ja polvitarkastus. Silmätarkastuksessa ei löydetty ylimääräisiä ripsiä. Sen sijaan lasiaisjuosteita/vuotoa tms. oli. Jalostukseen saa kuulemma kuitenkin käyttää, mutta peilaus on hyvä uusia. Polvet olivat 0/0. Onneksi päivälle oli Kasperin mielestä mukavampaakin puuhaa - testailimme sorkkajälkeä ja putkea PIKA-koetta ajatellen. Kumpikaan ei tuottanut pojalle ongelmia. Jäljestys on Kasperille tuttua puuhaa, sillä Kasper treenaa emäntänsä kanssa pelastuskoiralajeja.

Lopuksi vielä kuva kohta kaksivuotiaasta Kasperista. Sisarukset muistuttavat niin paljon toisiaan, että tuli houkutus laittaa tähän viereen tuoreimmat kuvat niistäkin.
 

Hiucan Kallis (Veijari)


Hiucan Kaunis (Ruska)
(Blogista on jäänyt postaus uupumaan, mutta myös Ruska on käynyt silmä- ja polvitarkastuksessa. Ruskalta löydöksenä kaksi ylimääräistä ripseä, muilta osin silmät ok, polvet puolestaan 0/0)


1 kommentti:

  1. Hei Jenny,

    onpa hurjan kauniit kuvat (ja koirat!) nämä K-pennut - kaikki 3 siis todella upean näköisiä, ja kiva on ollut seurata uusimpien pienten kuulumisia täältä, kun heidän näin vauvoina...
    Hannamari

    VastaaPoista